+45 62 58 13 13

Menu
Super User

Super User

Kontakt busserne

Du kan kontakte Ærø Bus på

62 53 10 10

eller på

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Glemte sager?

Har du glemt noget i busserne, så kom forbi værkstedet på Reberbanen 58 i Marstal, indenfor normal arbejdstid (hverdage kl. 8-15).

Vi gemmer efterladte effekter i 3 måneder, derefter bliver de smidt ud.

Færdigpakkede ture til udlandet

Ærø Turistfart kan naturligvis også arrangere færdigpakkede ture til udlandet. Det kan være ture til skisportsteder i fx. Norge og Østrig, eller hvad med en tur til Le Mans i motorsportens tegn? Det kan også være en tur til Mosel, hvor vi besøger en række vinproducenter og selvfølgelig også oplever nogle af de gamle idylliske byer langs Mosel - fx. Bernkastel, Traben-Trarbach og Cochem.

Vi kan arrangere busture med udgangspunkt et hvilken som helst sted i landet - de behøver ikke at starte på Ærø. Alle ture køres med vores behagelige og komfortable Volvo bus med alle moderne faciliteter. Vi sørger for kaffe og drikkevarer ombord, og vi indlægger de nødvendige pauser undervejs, hvor der kan strækkes ben og spises.

Vi planlægger alle ture efter lige netop jeres ønsker, det sikrer en uforglemmelig og minderig tur.

Volvo 9900 Luksusbus

Vores luksusbus er en Volvo 9900

aeroe turistfart volvo 9900 interiorDet lyse, luftige design indvendigt, den rigelige plads og det skrånende "teater-gulv" skaber en førsteklasses oplevelse af vores busture på Ærø. Behagelige sæder med god plads til alle, toilet ombord, kaffemaskine og kolde drikkevarer sætter standarden. Med et lavt støjniveau, et godt klimaanlæg og det avancerede underholdningssystem garanterer vi en bustur der overstiger alle forventninger.

Her får du et kig ind i bussen.

Udvalgte seværdigheder fra vores busture på Ærø - kontakt Ærø Turistfart på T: 62 58 13 13

byg2 dora1
Marstal Søfartsmuseum

Her oplever I den ægte søfartshistorie, med mange minder fra Marstal by og dens søfartsliv. Kom med ombord på coasteren "Dora", og prøv hvordan det føles at sejle en coaster i 1950'erne. Flotte skibsmodeller og mange kuriøse effekter hjembragt fra alverdens fjerne egne.
Læs mere om vores tur Ærø Ohøj - den maritime tur

voderup klint
Voderup Klint

Voderup Klint er 33 meter høj og 3,5 km lang. Det er et naturskønt område med skredterrasser, masser af sjældne insekter - bl.a. stor guldløber - et rigt fugleliv og en spændende flora.
Læs mere vores tur Ærø Classic - det bedste af øen

el faergen ellen
El-færgen "Ellen"

I stedet for tre store diesel-færger satses i fremtiden på mindre eldrevne færger med ren batteridrift. El-færgen bliver færdiggjort på Søby Værft, og er finansieret af EU og Ærø Kommune.
Læs mere om vores tur Ærø Grøn Ø

Cykler kan medtages i bussen på Ærø

Der kan medtages op til 3 cykler i bussen, men der medtages IKKE el-cykler. Cykler kan medtages alle dage mellem kl. 9.00 og 21.00

Af hensyn til passagerernes og chaufførens sikkerhed er det kun tilladt at medtage/afsætte cykler fra udvalgte stoppesteder:

  • Marstal Havn
  • Rise skole
  • Ærøskøbing Havn
  • Tranderup Købmanden
  • Bregninge Sognegård
  • Søby Havn

Det er passagerernes eget ansvar at placere cyklen forsvarligt i stativet bag på bussen. Busselskabet og chaufføren kan IKKE gøres ansvarlig for eventuelle skader der måtte opstå på cyklen under transporten.

Subscribe to this RSS feed

Ærø Turistfart - Jesper Bus | Bregninge Møllevej 3 | 5970 Ærøskøbing | T: +45 62 58 13 13 | E: info@jesperbus.dk