Volvo 9900 Luksusbus

Vores luksusbus er en Volvo 9900

aeroe turistfart volvo 9900 interiorDet lyse, luftige design indvendigt, den rigelige plads og det skrånende "teater-gulv" skaber en førsteklasses oplevelse af vores busture på Ærø. Behagelige sæder med god plads til alle, toilet ombord, kaffemaskine og kolde drikkevarer sætter standarden. Med et lavt støjniveau, et godt klimaanlæg og det avancerede underholdningssystem garanterer vi en bustur der overstiger alle forventninger.

Her får du et kig ind i bussen.

Udvalgte seværdigheder fra vores busture på Ærø - kontakt Ærø Turistfart på T: 62 58 13 13

byg2 dora1
Marstal Søfartsmuseum

Her oplever I den ægte søfartshistorie, med mange minder fra Marstal by og dens søfartsliv. Kom med ombord på coasteren "Dora", og prøv hvordan det føles at sejle en coaster i 1950'erne. Flotte skibsmodeller og mange kuriøse effekter hjembragt fra alverdens fjerne egne.
Læs mere om vores tur Ærø Ohøj - den maritime tur

voderup klint
Voderup Klint

Voderup Klint er 33 meter høj og 3,5 km lang. Det er et naturskønt område med skredterrasser, masser af sjældne insekter - bl.a. stor guldløber - et rigt fugleliv og en spændende flora.
Læs mere vores tur Ærø Classic - det bedste af øen

el faergen ellen
El-færgen "Ellen"

I stedet for tre store diesel-færger satses i fremtiden på mindre eldrevne færger med ren batteridrift. El-færgen bliver færdiggjort på Søby Værft, og er finansieret af EU og Ærø Kommune.
Læs mere om vores tur Ærø Grøn Ø